header ads

Roza Lati imazhe nga festa e ditëlindjes

Moderatorja e njohur nga Shqipëria, Roza Lati ditë më parë festoj ditëlindje.
Prezantuesja ka publikuar imazhe të reja nga festa e organizuar për këtë ditë të veçantë.
Roza festoj në mesin e miqve dhe bashkëpunëtorëve më të afërt, në mesin e të ftuarve ishin edhe motrat Flaka dhe Qeqa Krelani të cilat njihet për shoqërinë që kanë me moderatoren.
Në këtë aheng nuk ka munguar as nëna e Rozës, aktorja e mirënjohur, Rita Lati.