header ads

Këngëtarja Adelina Ismaili dhe Rina Balaj po vijnë me një bashkëpunim me 20 Qershor

Këngëtarja Adelina Ismaili dhe Rina Balaj po vijnë me një bashkëpunim. Ky bashkëpunim ka një kohë që është paralajmëruar por tanimë menagjeri i Rinës, Met Elshani e ka konfirmuar zyrtarisht.

“A jeni gati për një super projekt. Rina ft Adelina kënga quhet ‘Qikat’, me date 20 Qershor lansimi” : Ka shkruar ai duke dhënë detaje interesante.

E ky bashkëpunim pritet të jetë mjaft interesant. Mbetet të shihet se si do të pritet kënga e tyre.